Handelsbetingelser

Generelle oplysninger: 

Mix n' Taste I/S
Thorsvænget 27
3000 Helsingør

CVR.nr.: 42103071

Tlf:

+45 60 19 04 48 

+45 21 45 97 27

Mail: info@mixntaste.com

 

Betaling 

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit. Der kan derudover betas med PayPal.

Alle priser er inkl. moms og ekskl. leveringsomkostninger, hvis ikke andet er angivet.


Refunderingspolitik

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Refunderingspolitik

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal vi senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på sales@mixntaste.com I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur 

Vi hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Er sikkerhedslåget brudt, er det sunhedsmæssigt uforsvarligt at returnere varen og er derfor ikke en mulighed.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis man fortryder sit køb og returnerer alle varer på samme ordre, får man det samlede ordrebeløb - inkl. leveringsomkostninger - retur. Fortrydes kun en del af købet, får man det samlede beløb for de returnerede varer tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som man som kunde hæfter for, fratrækkes denne det samlede beløb..

Varerne skal returneres til Mix n' Taste I/S uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelse om, at købet er fortrudt.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som er benyttet ved den oprindelige transaktion - medmindre der er truffet anden aftale med os.

Mis n' Taste I/S kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varer, der skal returneres, sendes til:

Mix n' Taste I/S
Thorsvænget 27
3000 Helsingør

Kunden hæfter selv for pakken, indtil den er modtaget hos os, hvorfor vi anbefaler, at man returnerer pakken som en sporbar pakke. 

  

Leveringspolitik

Mix n' Taste leverer pakker alle dage på året, med leveringstid på 1-3 hverdage. 

Ved køb for over 300,- er fragten gratis 

Hvis du ønsker varer tilsendt andre EU-lande, bedes du venligst kontakte Kundeservice på e-mail. Mix n' Taste bærer ikke ansvar for told eller andre afgifter.